Sporten

Zwembril op sterkte

De zwembril op sterkte is er voor bij- en verzienden. Hij maakt onbezorgde waterpret mogelijk voor mensen die een correctie nodig hebben. U kunt ontspannen zwemmen met een goed zicht!

De correctieglazen zijn in verschillende sterktes verkrijgbaar, voor elk oog apart: voor bijzienden met een dioptrie van -1,0 tot -10,0, voor verzienden van +1,5  tot +6,0. Heeft er slechts één oog een correctie nodig, dan zijn ook glazen zonder dioptrie verkrijgbaar.

Doordat de zwembril geleverd wordt met drie verschillende maten van neuzen kan de zwembril  aangepast worden aan de breedte van het gezicht. Hij kan dus dienen voor heren, dames en kinderen.

Het frame en de straps zijn verkrijgbaar in 2 verschillende kleuren, blauw en zwart. U kunt naar hartenlust combineren. Extra frames en straps kunnen altijd nabesteld worden. Ook de glazen kunnen apart besteld worden, uiterst belangrijk wanneer uw dioptrie wijzigt.

Uw persoonlijke zwembril op sterkte: doordat hij afgestemd is op de individuele behoeften verschaft hij eindelijk helder zicht in het zwembad binnen en buiten, aan het meer, de rivier of op het strand. Het allerbeste is dat u die hoge functionaliteit en kwaliteit kan verkrijgen aan de competitieve prijs van 49€ voor de volledige zwembril.

Indien gewenst wordt deze per post verzonden.

Contacteer ons vrijblijvend

Nike Sportbril met of zonder sterkte

Deze sportbril kan gebruikt worden voor alle soorten sporten, in het bijzonder bij balsporten en contactsporten.

De sportbril is vervaardigd uit polycarbonaat, dit is een zeer stevig en bijna onbreekbaar materiaal. Door de ergonomische vorm van het montuur sluit hij perfect op het gezicht aan en dankzij de rubberen bescherming aan de binnenzijde, zowel aan de neus als aan de slapen, wordt het risico op letsel sterkt verminderd.

De sportbril bestaat in verschillende kleuren (rood, zwart, bruin, wit, blue, zilver en grijs) en in verschillende maten (small, medium, large). Hij kan ook aan de achterzijde worden voorzien van een afneembare band waardoor hij nog beter aansluit.

Tenslotte wordt de sportbril geleverd in een stevig etui waardoor hij veilig kan worden opgeborgen.