Contactlenzen

Aandacht!

Al eens aan contactlenzen gedacht? 
Kom ze nu GRATIS proberen!

Onze contactgegevens

Siliconehydrogellenzen

Er bestaan enorm veel soorten lenzen. Het is echter van het grootste belang dat contactlenzen worden aangepast aan uw ogen (en niet omgekeerd).

Dankzij moderne apparatuur en rekening houdend met uw gewoontes, werk, hobby’s, enz… zoeken wij de meest geschikte lenzen voor u uit.

U krijgt altijd persoonlijk advies. Door de jarenlange ervaring met contactlenzen en doordat wij met verschillende leveranciers werken kunnen wij u de beste producten op de markt geven.

Of u nu een beginnend lensdrager bent, of al meer ervaren, wij nemen de tijd en geven u uitleg om op een veilige en verantwoorde manier lenzen te dragen.
Wij geven ook een FULL SERVICE.

  • Halfjaarlijkse controle van contactlenzen (sterkte, passing, gezondheid van het oog, enz)
  • Upgrade naar het laatste nieuwe type lens
  • Proeflenzen op maat voor absolute zekerheid
  • Garantie op beschadiging en verliezen van lenzen (max 2 per 6-maand pakket)
  • Garantie op vloeistoffen (1 extra fles per 6-maand pakket)

Standaard lenzen

Vroeger was dit de enige type lenzen. Zij hebben als nadeel dat de drager niet te veel in droge ruimtes mag vertoeven (airco) en de draagtijd is beperkt (maximum 12 uur)

Dit nieuwe lensmateriaal laat gemiddeld zo’n 6 keer meer zuurstof door dan de standaard lenzen. Hierdoor wordt het oog gedurende de dag minder belast en kunnen deze lenzen gedurende langere periodes gedragen worden.

Bovendien  hebben deze lenzen veel minder vocht nodig waardoor ze zeer geschikt zijn voor mensen met droge ogen of mensen die veel in droge ruimtes werken